فروش آنلاين فروش آنلاين .

فروش آنلاين

ارزش غذايي و مواد تشكيل دهنده گانودرما/09109483228

ارزش غذايي و مواد تشكيل دهنده گانودرما 

 


Gondarmā يك نوع قابل ذخيره ساخته شده از قوار گوجه فرنگي ، البته نشاسته و نمك مكشوف و دارچين سيب زميني ، است. در بعضي از محيط ها گانودرما با زعفران خالص و روغن پنير پاتشاهي مزيت مي يابد. ارزش غذايي گنودرما به دليل حجم و تركيب بسياري از مواد تشكيل دهنده هاي موجود در آن بسيار بالا مي باشد. علاوه بر اين، سلامتي و ارزش غذايي گنودرما توسط امتيازات و خواص روغن پنير پاتشاهي افزايش مي يابد. همچنين گوجه فرنگي نيز سهمي از مخاطرات قلبي و كاهش مصرف نيتراتهاي آلي را نيز كاهش مي دهد. در نهايت، گنودرما در مقايسه با غذاهاي ديگر با تركيب غني مواد تشكيل دهنده هاي آن از جمله پروتئين ها، ماده هاي آلي و مايعات مي باشد.

 

 


آيا ضدابيلوكسي در گنودرما وجود دارد؟

نه، ضدابيلوكسي در گنودرما وجود ندارد. به طور معمول، گنودرما شامل هيچ گونه مواد ماده محرك است كه به طور مستقيم قابل اسكن مي شود. گنودرما اغلب شامل ماده تشكيل دهنده هاي وجود دارد كه به ندرت طبيعي و بدون نمك، با بسياري از مواد قند در نوشيدني ها، پنير پاتشاهي، و روغن هاي خام مانند پنبه، زيتون، گوجه و سيب زميني همراه است.

 

پروتئين ها و لكتين هاي قارچ گانودرما

۱٫ پروتئين هاي قارچ گانودرما: پروتئين هاي قارچ گانودرما همچون بيوتين، كينوزين، درخشان و سورسين، همه اجزاي مورد نياز براي توليد انرژي در سلول هاي قارچي توليد مي كنند. اين پروتئين ها با تقسيم به سه مجموعه اي كه شامل پروتئين هاي آنفوزماتيك، سانتوز و پرتوزمولزماتيست، تقسيم مي شوند.

۲٫ لكتين هاي قارچ گانودرما: لكتين ها براي نگهداري عناصر موجود در نفس قارچ، مانند نورون ها و آتيوپسفت درست مي گردد. اين لقتين ها مي توانند عناصر طبيعي و شيميايي را نگهداري و نبود انرژي از محيط زيستي را كنترل كنند. با اين حال، اين لكتين ها بعنوان نگهدارنده انرژي به نظر مي رسند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۳۹:۰۷ توسط:مهران موضوع: نظرات (0)